2014. július 27., vasárnap

Könyvajánló - Egészséges ínyencfalatok

A T. Bálint kiadó gondozásában megjelent Hadarik Rita gasztroblogger „Egészséges ínyencfalatok" címet viselő, gluténmentes és finom  ételeket felsorakoztató receptes könyve, amiből én is kaptam egy példány.

 

Számomra ez óriási megtiszteltetés, mert úgy érzem érdemesnek tartottak arra, hogy egy ilyen nagy ismertségnek örvendő, vidám, életrevaló nő könyvét ajánlhassam.
Ritát biztosan sokan ismerik, akik esetleg most hallanak róla először, azoknak el kell mondjak pár fontos dolgot. A fiatal anyuka a gyermeknevelés nem könnyű, de édes kötelessége mellett, egy óriási látogatottságú internetes oldalt vezet évek óta. Az írott és elektronikus sajtóban is pozitív visszajelzéseket olvashatunk munkásságáról.
2013-ban pedig Juhász Krisztinával karöltve megnyitotta a „Köles a Reform Konyha” elnevezésű ételbárt. Azóta tervezem, hogy egyszer meglátogatom! :)
Azt hiszem ennek a kitartó munkának a megkoronázása ez a külsőleg szép és esztétikus, belső tartalmában pedig sokoldalú könyv.
Hatalmas segítség azoknak akik gluténérzékenyek, vagy csak gluténmentesen, egészségesen szeretnének táplálkozni.
Egész menüsor állítható össze a receptekből. Nem bonyolultak, és beszerezhető alapanyagokat használ. Kezdő háziasszonyok is könnyedén elkészíthetik az itt található ételeket.
Nekem van pár kedvencem amit valószínűleg ki fogok próbálni, ahogy a nyári nyüzsgést felváltják a nyugodtabb napok.
Szóval egy szónak is száz a vége, szerintem az „Egészséges ínyencfalatok” c. könyv minden konyha praktikus és elengedhetetlen kiegészítője.

Pár finom és közkedvelt alapétel,
amiket gluténmentesen én is el fogok majd készíteni.
Levesek, főételek desszertek. 
 
 
 
Gratulálok a könyvhöz és köszönöm! :)


Rita könyve itt rendelhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...