2014. február 13., csütörtök

Ételrendelés - Foodpanda

Nézzétek el nekem, hogy egy kicsit elkanyarodok a szokásos recept bejegyzéstől, de szerintem mivel ételről van szó ezért nagyon is megállja a helyét! :)

Sok ételrendelő céget ismerek már és volt szerencsém rendelni is, de azt gondolom ennél sokoldalúbb cég nincs még egy a piacon. Kiről is beszélek? No, hát a Foodpanda online ételrendelő oldalról.


Ezen az oldalon összegyűjtve találhatók azok az éttermek amelyek Budapesten kívül több mint 50 városban teszik lehetővé, hogy kedvünkre válogathassunk. Lehet az magyar-,  kínai-, arab-, mexikói-, olasz-, orosz-,  amerikai-, közel-keleti-, nemzetközi-, vegetáriánus, gluténmentes-, kóser konyha, pizza, hamburger, gyros, pogácsa, stb., és ezen belül is a reggelitől a vacsoráig, ki mire vágyik éppen.

Az oldalt nézegetve láttam, hogy 0-5-ig értékelni lehet az éttermeket, pizzériákat, konyhákat, stb. ami nyilvános az éppen rendelni szándékozók számára, így még inkább megkönnyítve a választást.
Az éttermek étlapját, választékát is részletesen elolvashatjuk, a fizetési és szállítási módok is pontosan jelezve vannak.
 
Remélem fel tudtam kelteni az érdeklődéseteket, de legalábbis aki eddig nem ismerte, most remélem egy praktikus információval gazdagodott.

Fodpanda oldala itt található, és facebook-on is nyomon követhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...