2012. május 15., kedd

40. szülinapom-pom-pom-pom! ☺☺☺

Eljött ez a nap is! Betöltöttem a 40-et és nem érzem! Néha azon kapom magam, hogy miért magáznak a fiatal eladó lányok, és miért köszönnek kezit csókolomot a fiatalemberek. A ráncokat már látom az arcomon és értetlenül azon filózom, hová tűnt el ennyi év. Apát 17 évesen, 1989-ben ismertem meg, és 1998-ban összeházasodtunk. 1999-ben, 26 évesen szültem Esztimet és 2009-ben, 36 évesen Annát. Félek elkiabálni, de úgy érzem teljes az életem, és nem kívánok egyebet ezen a napon, mint, hogy együtt öregedhessek meg egészségben, boldogságban Apával és átölelhessem az unokáimat! Ugye nem kérek sokat?
Bocsánat, ha szentimentálisnak hatott amit írtam, de hát ilyen évfordulót egyszer tarok ebben az életben!
Köszönöm mindenkinek aki engem olvas
és kedves szavaival lelkesít, támogat,
örülök, hogy Ti is itt vagytok velem ezen a szép napon!


Most 40 évesen...
Szeretném megállítani az időt..., de, ha nem megy, az sem baj! ☺


Annával ez az egyik kedvencünk!
Pont ide illik! ☺☺☺


66 megjegyzés:

 1. Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon boldog születésnapot! Kívánom, hogy váljanak valóra az álmaid! Egyébként abszolút nem látszik rajtad az a 40 év, simán letagadhatnál jó párat!

  VálaszTörlés
 3. Még nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked!

  VálaszTörlés
 4. Kedves Barbi! Isten éltessen sokáig, legyen életed minden napja teljes és örömteli! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. duende kedves vagy, úgy legyen ahogy írod! Köszönöm! :))

   Törlés
 5. Kedves Barbi!
  Tiszta szívből GRATULÁLOK ehhez a csodálatos negyveneshez! Azt kívánom, hogy továbbra is ilyen lelkesen , kedvesen teljenek az éveid! Azért egy nagyon picit együtt is érzek, rám is ez vár most 31.-én :) Aztán kérjük ám a szülinapi menü receptjeit:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Edi nagyon köszönöm amit írsz és előre is boldog szülinapot Neked is!! Recepttel nem szolgálhatok, mert ma még nem ünnepeltünk, de, ha a hétvégén készülnek fotók akkor hozok egy összefoglalót. :)

   Törlés
 6. Gratulálok, és szépek vagytok!!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon boldog szülinapot kívánok! :) És kívánom, hogy teljesüljön, amit akarsz. Elárulhatom, hogy Ti vagytok nekem az álomcsalád, a mintapélda? :) Legyen szép napod!

  VálaszTörlés
 8. Isten éltessen!:) Letagadhatsz jó pár évet:) Szépek vagytok a képen.

  VálaszTörlés
 9. Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok neked! Legyen még sok ilyen szép napod és kívánom,hogy szeretetben,egészségben,boldogságban öregedhess meg a családod körében.

  VálaszTörlés
 10. Nagyon boldog szülinapot kívánok!

  VálaszTörlés
 11. Boldog szülinapot itt is Barbi!! Gyönyörű NŐ és Anya vagy ! Kívánom,hogy a legegyszerűbb és a legszebb vágyad végigkísérje életedet !!
  Küldök egy őszinte ölelést és puszit :))

  VálaszTörlés
 12. Szépek vagytok! Boldog szülinapot!

  VálaszTörlés
 13. Szívből kívánok nagyon szép szülinapot, ezen a kerek évfordulón! Isten éltessen sokáig szerető családod körében! Nagyon szépek vagytok a kis lánykáddal, ahogy nézem, nyugodtan letagadhatnál jó pár évet :)

  VálaszTörlés
 14. Nagyon Boldog Születésnapot Barbi! Szépet, igazat kívántál, úgy legyen!!

  VálaszTörlés
 15. Isten éltessen!:) Boldogságban, egészségben, szeretetben, sikerekben!:)

  VálaszTörlés
 16. Hát Barbi akkor itt is még egyszer nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!

  VálaszTörlés
 17. Kedves Barbi!
  Boldog születésnapot és kívánom,hogy teljesüljön minden vágyad az életben.

  VálaszTörlés
 18. Barbi! Isten éltessen sokáig, boldogságban, egészségben, szerető családod körében. Teljesüljön a kívánságod, hogy Apával öregedhess meg, és együtt örülhessetek az unokáknak :)!!

  VálaszTörlés
 19. Nagyon boldog születésnapot kívánok! Remélem valóra válik minden kívánságod!!!!

  VálaszTörlés
 20. Nagyon Boldog Szülinapot kívánok neked, és azt is kívánom, hogy teljesüljön a vágyad!!! :o)

  VálaszTörlés
 21. Isten éltessen sokáig, légy mindig ilyen boldog és elégedett:)

  VálaszTörlés
 22. Sok ilyen boldog születésnapot kívánok! Légy egészséges, elégedett, pároddal együtt érjétek meg az öregkort, az unokákat.

  VálaszTörlés
 23. Isten éltessen drága Barbi :)

  VálaszTörlés
 24. Nagyon boldog születésnapot! :)
  Sok boldogságot és minden jót!

  VálaszTörlés
 25. Kedves Barbi, Nagyon boldog szülinapot kívánok, legyen még rengeteg a szeretett családod körében:) Nagyon csinik vagytok:)

  VálaszTörlés
 26. Nagyon boldog születésnapot kívánok sok szeretettel! Azt kívánom hogy amit szeretnél minden úgy valósuljon meg számodra! ( A tükrödet pedig cseréld le, mert nem hiszem hogy ráncaid vannak!)

  VálaszTörlés
 27. Minden kívánságod teljesüljön, és ehhez nagyon jó egészséget kívánok boldogságban szeretetben!!

  VálaszTörlés
 28. Nagyon-nagyon boldog születésnapot! Nem, nem kérsz sokat, és én kívánom, hogy az összes vágyad teljesüljön! :) Puszi!

  (Egyébként egy tizest simán letagadhatsz, és ezt hótkomolyan írom! Úgyhogy akár átjavíthatod a címet 30. szülinapomra is... :)) )

  VálaszTörlés
 29. Milyen csinos vagy, és a kislányod is édes. Boldog születésnapot! Még 3x ennyit legalább:) És tényleg nem látszik, hogy 40 vagy, de ha látszana is..a 40 nagyon fiatal.

  VálaszTörlés
 30. Drága Barbi! Isten éltessen születésnapod alkalmából! Nagyon csinos vagy és bár gondolom nem akarsz de 20 évet simán letagadhatnál olyan fiatalos és csinos vagy! Nagy puszi és ölelés neked!!

  VálaszTörlés
 31. Drága Barbi! Kívánok, nagyon sok boldog örömteli születésnapot! Jó géneket örököltél, letagadhatnád a korodat, de minek? a legszebb kor.. 5 hónapja, már én is tapasztalatból tudom :))

  VálaszTörlés
 32. Kedves Barbi, hát utolértél:-) Kívánok neked nagyon sok boldog születésnapot és hogy valósuljon meg, amit magadnak kívántál! Simán letagadhatsz 10 évet... a ráncaidat csak te látod:-)

  VálaszTörlés
 33. Isten éltessen szülinapod alkalmából, jó egészséget és sok boldogságot a következő negyven évre is! (Nagyon csinik vagytok Annával, és szerintem ezen a képen hasonlítotok legjobban egymásra Eszti lányoddal! :)

  VálaszTörlés
 34. Kedves Barbi! Boldog szülinapot! Kívánom, hogy teljesüljön a kívánságod! Nagyon csini vagy, Annácska pedig édes, mint mindig! Legyen szép napod!

  VálaszTörlés
 35. Jaj, elfelejtettem valamint! Ma pont kalácsot sütöttem, diósat, a Te recepted alapján, mint mindig :) Így Veled ünnepelünk mi is!

  VálaszTörlés
 36. Boldog születésnapot kívánok Neked! Ebből az alkalomból sütöttem kakaós csigát és pesto-s kiflit, természetesen a Te receptjeid alapján (nem először, nagyon szeretem a blogodat, még mindig :)))) )

  Olyan jó ez a kép, nagyon szépek vagytok!
  Sok boldogságot! puszi :)

  VálaszTörlés
 37. Megható sorok, ennyi kell a boldogsághoz valóban. Isten éltessen! :)

  VálaszTörlés
 38. Ne haragudj, hogy megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok még nagyon sok évet ilyen boldogságban! :) Szépek vagytok a fotón! Puszi!

  VálaszTörlés
 39. Drága Barbi! Akkor itt is nagyon Boldog születésnapot kívánok Neked! Szerintem szuper csini 40es vagy! Ha nem mondod, hogy betöltötted ezt a kerek évet, el sem hiszem. Sokkal fiatalabbnak látszol! Na meg miért is kérnél sokat? Szerintem mindenki erre vágyik! Kívánom, hogy teljesüljön! ;)
  Puszillak!

  VálaszTörlés
 40. Kedves Barbi! Itt is szeretnék nagyon boldog születésnapot kívánni. Teljesüljön minden álmod, és vágyad ebben az életben.

  VálaszTörlés
 41. Nem azért írjuk ám, hogy nem látszol 40-nek, mert udvariasak vagyunk! TÉNYLEG NEM LÁTSZIK!!! Néztem a FB-n is ma reggel (nem mutatta, pedig megnéztem!) és max. harminc elejét taposónak gondoltalak!
  Gratulálok, sok boldog szülinapot kívánok!
  Puszi!

  VálaszTörlés
 42. Nagyon boldog szülinapot! és a vágyad teljesülését kívánom! nem is kell több, mint megöregedni férjjel egészségben és unokákat is meglátni :)))

  VálaszTörlés
 43. Még sok boldog szülinapot Barbi!

  VálaszTörlés
 44. A jó Isten éltessen erőben, egészségben, békességben, boldogságban, gazdagságban. Kb. fél éve tudom, hogy ez csak egy szám, semmi nem változik tőle. Kívánom, hogy teljesüljön minden, amit szeretnél, úgy, ahogy szeretnéd!:)

  VálaszTörlés
 45. http://www.youtube.com/watch?v=z3yHzQ21EHI

  Ákos: 40 lettem

  Isten éltessen, teljesüljön a szíved vágya :-)

  VálaszTörlés
 46. Nagyon sok boldog szülinapot.A vágyad a családoddal egészségben, örömben és sok sok szeretetben együtt élni valósággá váljon. Tiszta szivből kivánom.:) (és én is egyetértek hogy a korodat simán eltitkolhatod:) egyáltalán nem látszik a valóság:) én max egy 30at mondanák:)

  VálaszTörlés
 47. Boldog szülinapot! A java még ezután jön! Kívánom, hogy teljesüljön, amire vágysz.

  VálaszTörlés
 48. Meghatódtam, látod, ezt teszik az évek... kb. ennyit fogsz majd érezni néhány év múlva is csak. :D és nem, nem kérsz sokat! Kívánom, hogy teljesüljön!!! Isten éltessen! Puszi!

  VálaszTörlés
 49. Biztosan látjátok, hogy elkezdtem mindenkinek egyesével válaszolni, de annyi kedves köszöntést kaptam, hogy nem bírom, így itt köszönöm meg mindenkinek!!
  Higgyétek el nekem ez most felér egy óriási ajándékkal amit Tőletek kaptam!! 1030 oldalmegnyitást regisztrált a blog, ezért azoknak is köszönet akik nem írtak, csak olvastak!! Virtuálisan ölelek mindenkit!! ♥ ♥ ♥

  VálaszTörlés
 50. Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon boldog születésnapot!!!!! Üdvözlettel!

  VálaszTörlés
 51. Isten éltessen sokáig! :) Gyönyörűek vagytok Annával! :)

  VálaszTörlés
 52. Mónika, Viki köszönöm Nektek is!!! Puszi!

  VálaszTörlés
 53. Ne haragudj csajszi, csak most értem ide, hát NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok! :))) kívánom, hogy teljesüljenek a vágyaid! Sok puszi! Vera :))))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jó, még csajszinak hívnak!! :DDD
   NAGYON KÖSZÖNÖM!!! Puszillak és a kis Ricsit is! :))

   Törlés
 54. Barbikám nagyon-nagyon boldog szülinapot, ez a 40 semmi, nem is kell foglalkozni vele, fiatal vagy még, boldog és teljes az életed, két gyönyörű gyereked van, szimpatikus férjed, élvezd az életet és nagyon vigyázz az egészségedre és az övékére is. Kívánom, hogy ez az idillikus helyzet még 100 évig tartson nálatok:-)))))))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Anikó! Köszönöm ezt sok jókívánságot!! Kezdem én is belátni, hogy ez a 40 szimplán csak egy szám, nem kell vele különösebben foglalkozni! ;D

   Törlés
 55. Barbi!!!
  A kép szavak nélkül is beszél,de azért én mondok néhányat.Csak ne aggódj a 40 miatt,mert az csak egy szám,fiatal vagy, szép, szerintem kedves is,és ha kell "kemény is"!Sok Boldog évet kívánok Neked Nektek szeretettel!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. melissina mindig olyan kedves vagy hozzám, köszönöm, hogy írtál, pedig tudom elfoglalt vagy! :) Igazad van ez csak egy szám és igyekszem nem aggódni miatta! :D

   Törlés
 56. Elnézést, hogy csak most jöttem, de annál nagyobb szeretettel kívánok Boldog Születésnapot!
  Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát! :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...