2012. március 28., szerda

Kedvenc filmvígjátékaink a teljesség igénye nélkül

Sajnos mostanában nem sütök, és időm sincs fotózni,
viszont ígértem, hogy hozok még filmeket, amik az én és családom kedvencei.
Most vígjáték válogatással jövök és higgyétek el nem hazudok, ezek nagyon jóóók!!!
Az összeállítást elnézve senki sem mossa le rólam, hogy imádom Robert De Nirot!! :DD




Faterok motoron!!! ☺☺☺ 


Martin Lawrence - Tim Allen (közismerten Télapu) - John Travolta - William H. Macy (aki a valós életben a Született feleségek szőke anyukájának Lynette-nek a férje)



A középkorú baráti társaság tagjai torkig vannak a munkájukkal, és azzal, hogy éjt nappallá téve családfői kötelességüket kell ellátniuk. Doug, Woody, Bobby és Dudley elhatározza, hogy nekivágnak az országútnak, keresztülmotorozzák Amerikát. Az út során rádöbbennek, hogy az utazás sokkal többet tartogat számukra, mint amit remélni mertek. Ugyanakkor kihívást is jelent, minden szerencséjükre és találékonyságukra szükségük lesz, amikor egy motoros bandával is összeakaszkodnak. Doug és társai azonban nem hagyják eltántorítani magukat. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Showtime 

Eddie Murphy - Robert De Niro



A Los Angeles-i zsaruk legkeményebb nyomozója, Mitch Preston (Robert De Niro) egy nap azon veszi észre magát, hogy a narkósok, maffiózók és bérgyilkosok helyett sokkal ravaszabb és kegyetlenebb népséggel kell szembenéznie: a tévésekkel. Egy rámenős producer az évszázad műsorára készül. Ennek érdekében a kelletlen nyomozó mellé szerződteti a kétballábas Trey Sellarst (Eddie Murphy), aki mindig a reflektorfénybe vágyott. Dörögnek a pisztolyok, forognak a kamerák, élet és játék, műsor és valóság végképp összekeveredik. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 




Apádra ütök és a második része a Vejedre ütök 

Blythe Danner - Teri Polo - Robert De Niro - Ben Stiller - Dustin Hoffman - Barbra Streisand



Greg Beckur fülig szerelmes barátnőjébe, Pambe, és kész rá, hogy feltegye a nagy kérdést. Amikor a lánykérést félbeszakítja egy telefon Pam húgától - aki közli, hogy férjhez megy -, Greg rájön, hogy Pamela kezéhez a lány apján, a félelmetes Jack Byrneson át vezet az út. Amikor New Yorkba utaznak Pam húgának esküvőjére, Greg úgy érzi, ez a megfelelő alkalom, hogy megkérje Pam kezét. Csakhogy minden balul üt ki, ami csak balul üthet ki. Amikor megérkeznek a szülők festői otthonába, Greget egy látszólag tökéletes családdal szembesül: szerető férj és feleség, értük rajongó fiú és két lány, valamint egy imádott macska. Ám Greg, aki a feszült helyzetekben a száraz humorhoz folyamodik, nem talál célba Jacknél, aki nyugdíjas műkertész... és tekintélyt parancsoló figura. Szerinte senki nem méltó, nem elég jó elsőszülött lányának, Pamnek, és a tények, melyek szerint Greg macskagyűlölő, ápolóként dolgozik és vezetékneve (Beckur) sem éppen szokványos, egyáltalán nem javítanak a helyzeten... Bár Greg összetöri magát, hogy jó benyomást keltsen, a hétvégéje azzal kezdődik, hogy csomagja elveszik a reptéren, és ettől kezdve egyik hajmeresztő katasztrófa a másikat követi. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 


Bolondok aranya 

Kate Hudson - Matthew McConaughey és még fontos megemlítenem Donald Sutherland-ot
aki szerintem fantasztikusat alakít! :))))

Ben a világ legpechesebb kincsvadásza. A felesége, Tess belefáradt, hogy a férje házasságuk nyolc éve alatt sikertelenül hajszolta a Királynő Hozományaként elhíresült kincset, amely 1715 óta a tenger fenekén hever. A férjével és az álomkergetéssel való szakítás után Tess fedélzetmester lesz egy luxusjachton. Ugyanekkor Ben biztos nyomra bukkan. Jobb híján fellopódzik exneje új munkahelyére és megpróbálja rávenni Nigel Honeycutt-tot, az unatkozó iparmágnást, hogy együtt induljanak kincsvadászatra. Azt azonban nem köti az orrára, hogy nemcsak ők pályáznak a kincsre. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 




Csak egy kis pánik 



Egy keresztapa (Robert De Niro) esetében a gyengeség, a pánikbetegség rosszabb a halálnál. Pedig New York soron következő donjából hirtelen elszállt a merészség. Éjszaka izzadtságban fürdik, nappal remeg, reszket, és a sírás kerülgeti. Ám a szerencse elé vet egy halk szavú, szemüveges pszichológust (Billy Crystal). A maffiafőnök gorillái kíséretében bekopog a rendelésre, és ráparancsol a rémült doktorra, hogy kezelje őt. A pszichológus inkább menekülne, de hát profikkal van dolga. Nem tehet mást, nekilát, hogy a keresztapát megszabadítsa a gátlásaitól. Ilyen furcsa párost valószínűleg nem látott még a világ. 


Kellemes filmnézést!


Forrás: PORT.HU

19 megjegyzés:

  1. Nekem mostanában: Másnaposok 1., Testcsere (http://www.youtube.com/watch?v=9LSho2XDRPI). tetszenek a legjobban :) Egyébként Robert De Nirot én is nagyon bírom, főleg a Szemtől szemben c. filmben tetszett, igaz az nem vígjáték :) Tudnék még sorolni egy csomó filmet, de nem akarom mástól elvenni a felületet :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csongi a Testcserét elkezdtem, de nem volt időm befejezni, sok filmmel vagyok így! :DD Viszont rettentően durván beszéltek benne ami már nekem is sok volt, pedig én sem vagyok ám angyal! Valamikor pótolom! :DD

      Törlés
    2. A sok durva beszédet én sem bírom, de ehhez a karakterhez valahogy ment. Akkor néztem, mikor a gyerkőcök Mamánál voltak :)

      Törlés
  2. Fertelmes Főnökök :):) Ez volt a legutóbbi vígjáték amit láttam, mostanában nem sok ilyen volt, de ez nagyon tetszett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kovtama azt hiszem az félig néztük meg apával, mert felkelt Anna, és most juttattad eszembe, hogy azóta sem fejeztem be! :DDD

      Törlés
  3. Barbi! Ha valaki dolgozik,akkor nem biztos,hogy van ideje meg kedve mindennap valami ujjat hozni,sütni folyamatosan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mellissina köszönöm!! Mostanában nagyon nincs időm se meg kedvem se a nagy rohanás miatt, ezt gondolom Te is érted. Vannak időszakok amikor nem megy minden egyszerre. Most lógok blog ügyileg! ;D

      Törlés
  4. Szia! Játékba szeretnélek hívni! :)
    http://tucsokbogar.blogspot.com/2012/03/husveti-ajanlat.html

    VálaszTörlés
  5. Szuper vígjátékok - lehetnek! Ugyanis sokat nem láttam még közülük (vagy legalábbis így emlékszem), de bízom a jó ízlésedben. :D ...és szívesen meg is nézném mindet. :) Az apádra ütök - Vejedre ütök... na, ezek közül mindkettőt láttam, és nagy kedvencem! Sőt, valamelyiket (már meg nem mondom, melyiket), többször is megnéztem, annyira tetszett!!! :)
    Nekünk is vannak kedvenc vígjátékaink, de szerintem soknak a címe eszembe sem jutna most. Egyre emlékszem, amit mindig emlegetünk a férjemmel, de annyira a címét sem tudom pontosan. Pár éve karácsony körül bukkantunk rá véletlenül az egyik tv csatornán: Repülők, vonatok, autók - talán ez a címe, és a kedvenc vígjáték színészem az egyik főszereplő: Steve Martin. Imádjuk ezt a fickót, és ezen a filmen annyit nevettünk, hogy a férjemmel már azért könyörögtünk, ne legyen benne több vicces jelenet, mert már görcsölt a hasunk és arcunk a nevetéstől. Azóta sem láttuk sajnos ezt a filmet, de sokszor emlegetjük, hogy annyira megnéznénk megint. De amióta Milán csodánk van nekünk, azóta tévézni sincs időnk. Ha meg lenne pici idő filmet nézni, Milán biztos tesz róla, hogy ne halljunk, ne lássunk belőle semmit. :)) Nem baj, egyszer majd eljön ismét a Mi időnk, és megnézhetjük azt a rengeteg DVD-t, melyek évek óta kicsomagolatlanul vannak a polcon. :D
    Örülök, hogy kitetted ezeket a filmeket, jöhetsz máskor is a kedvenceitekkel! :) Én meg megyek, mert regény lett megint, úgyhogy zavarj elfelé Barbi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Steve Martintól nagyon szeretem az Örömapa mindegyik részét, és mindig elérzékenyülök rajta, a konyhájukért meg odavagyok! Az Egyszerűen bonyolult c. romantikus vígjáték is szuper jó, Alec Baldwin, Meryl Streep és persze Steve Martin. :) Most töltöm a Repülők, vonatok, autók címűt, mert sosem hallottam róla! :)
      Lesz még időtök mozizni ne félj!! :)

      Törlés
  6. Jó kis ajánló :) Sokat nem láttam belőle..

    VálaszTörlés
  7. Szinte egyforma az ízlésünk! kivéve a "Faterok motoron" nem jött be, de a többit imádjuk, egy magyart kihagytál a sorból, Üvegtigris? Ja, és én külön kiemelném, Matthew McConaughey kockás hasát ;))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Márti :))), ez jó, az Üvegtigris férjem kedvence! A kockás has pedig nekem! ;DD

      Törlés
  8. Barbikám, én most azt szeretném, ha úgy ahogy én is csináltam /nézz el a blogomra/ készítenél egy ötletadó összefoglalót húsvétra az ételeidből, a családi kedvenceidből, főételek-édességek/sütik és sósak:-))) Jó ??? Ha van egy kis időd:-)))

    VálaszTörlés
  9. Kérlek nézzél be hozzám, szeretnélek meghívni egy játékra. Főzni nem kell hozzá, csak a már elkészített recepteket belinkelni.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...