2011. április 24., vasárnap

Rakott csirkemell

Mai ebéd a messziről jött vendégeknek! :D
Már egyszer elkészítettem és megint csak azt kell írjam,
hogy nagyon-nagyon finom főétel.

Íme a recept:




Rakott csirkemell 

Hozzávaló:
  • 700 g csirkemellfilé
  • 3 ek. kukoricaliszt
  • 1 pupozott kk. pirospaprika por
  • 1 és fél 175 grammos tejföl
  • 200-250 g bacon
  • 100-150 g trappista sajt



A csirkemellfilét vékony szeletekre vágjuk,
sózzuk és megforgatjuk a paprikás kukoricalisztben.
Egy jénaiba fektetjük, rákenjük a tejfölt,
megszórjuk a reszelt sajttal és baconnal.
Előmelegített, közepes hőmérsékletű sütőben
kb. 1 óra alatt készre sütjük.

Jó étvágyat!

5 megjegyzés:

  1. Ma kipróbáltam, ebédre ilyen készült nálunk is, nagyon finom! :-)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kankalin! Úgy örülök, hogy saját receptem ilyen siker lett Nálatok! Egészségetekre!

    VálaszTörlés
  3. Köszi! A receptet beiktatom a rendszeresen elkészített ebédrevalóink közé! Tényleg nagyon finom!

    VálaszTörlés
  4. Kankalin, nagyon szívesen, bármikor, bármelyik receptet iktathatod! :D

    VálaszTörlés
  5. nekem is nagyon tetszik, valamikor sor kerül rá, mostanában mi is inkább a fehér húsokat esszük :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...