Hozzávalók:
- 500 ml liszt (kb. 300 g) (én fele-fele arányban teljeskiőrlésű búza és sima lisztet használtam)
 - 2 csapott teáskanál só
 - 1 cs. sütőpor
 
- 75 ml olaj
 - 250 ml tej
 - 1 tojás
 
Töltelék:
- maradék sonka, tarja, csülök stb. apróra felkockázva
 - reszelt sajt (nagylyukú reszelőn)
 
- A száraz és a folyékony hozzávalókat külön-külön összekeverjük, majd a kétféle anyagot is összekeverjük.
 - A 12-es muffinsütőformát kibéleljük papírral vagy kivajazzuk-lisztezzük.
 - A kapszlik aljába teszünk egy kanál tésztát, arra egy nagy csipettel a sonka kockákból és a reszelt sajtból, majd újra tészta és a legtetejére ismét sajtot.
 - Előmelegített sütőben alacsony hőfokon (nekem gázsütő 4-es majd 3-as fokozat) 20-25 perc alatt készre sütjük.
 
 Jó étvágyat!



Jó ötlet,nagyon guszták.
VálaszTörlésAleda, bizony nagyon finom volt! Már csak múltidőben! :D
VálaszTörlésHasonló lehetett az íze, mint az én sonkás kiflimnek. Ha marad a sonkából, és már nem bírjuk megenni, akkor kipróbálom! :o)))
VálaszTörlésKriszti, én meg majd a kiflidet! :D
VálaszTörlésNagyon ötltes
VálaszTörlésKöszi Bianka! :)
VálaszTörlés