2011. november 30., szerda

Adventi koszorú 2.

Mami (anyósom) meglátogatta az unokáit és nagyon megtetszett neki a koszorú amit magunknak készítettem. Mondta, hogy neki sajnos nincs, és tudtam, hogy ilyenre nem költ, készíteni meg nem fog, mert ahhoz is kell vásárolni pár „alkatrészt". Gondoltam meglepem, de egy kicsit magam miatt is csináltam, mert annyira élveztem az elsőt is!
Na ez most ilyenre sikerült, a katica szigorúan rajta van Anna kedvéért. Bogyó és Babócát azért mégsem rakhatok rá, bár... :D


Itt a narancs, piros és arany szín dominál jobban.


Ha most kéne választanom a kettő közül, hát bajban lennék. :D


18 megjegyzés:

  1. Ez gyönyörűűű! Olyan kis elegáns... Kimondottan tetszik nekem! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett ! Biztosan megörül majd neki anyósod! Aranyos rajta az a katica!

    VálaszTörlés
  3. Mindkettő nagyon szép! Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  4. Katt ide, talán jobban érted:

    http://teakert.blogspot.com/2011/09/egy-kis-lazitas.html

    Nem, nem haragszom rád, bár nekem adhatnának lókolbászt, azzal ütném agyon aki hozta. Egyszerűen rokont, társat, barátot nem eszek meg. Kutyát, macskát, lovat, majmot...soha.
    Azért látom belefogtál a gyártásba, és már abba sem hagyod húsvétig.

    VálaszTörlés
  5. Gabi köszi, ezt egy kicsit komolyabbra vettem, mert mégis egy nagymamának készült, és már meg is kapta! Teljesen odavolt a gyönyörűségtől!! Jó volt nagyon, hogy örömet szereztem vele! :)

    Éva köszönöm, nagy volt az öröm!! Ugye milyen jó ott is az a katica! :)

    Mónika köszi! :))

    Tea, láttam őket csodaszépek! Amúgy elírtam, mert nem lószív, hanem marhaszív volt, de ló kolbász sajna igaz. Örülök, hogy nem orroltál meg, én pedig még többet megtudtam rólad! :)
    Jó hogy mondod, most már tuti, hogy húsvétra is készítek valamit! :D

    VálaszTörlés
  6. Ez is csodás!Én sem tudnék választani! Mindkettőnek megvan a maga varázsa!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép lett! Ez a fajta dekorálás sem áll messze tőled úgy látom... :)

    VálaszTörlés
  8. Na, ez az, holnap otthon vagytok?, meglátogatom a lánykáidat, már most szólok előre a koszorú(i)d nagyon szép(ek)! Ez most akkor nem ér váratlanul, ugye? Katica maradhat! Puszi! :DDD

    VálaszTörlés
  9. Kriszta, még szerencse, hogy nekem már nem volt lehetőségem választani, így nem volt már kérdés melyik kié. Köszönöm!! :)

    Petra, bevallom mostanában én is meglepődöm, mi jön még, mert azt eddig is tudtam, hogy jó a kézügyességem, de néha magamat is meglepem! :)
    Apa azon gondolkozott, hogy ő is ír megjegyzést, mégpedig, hogy:
    "...nem tudom, hogy az asszony hogy készíti ezeket a fotókat, mert én mindig csak műanyag tányérból, műanyag evőeszközzel eszem. aláírás: a Férj" :D

    Csilla, drága vagy, gyere nyugodtan összedobunk egyet neked is!!! Ölellek! :D

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép lett mindkettő, profi munka, én sem tudnék választani a kettő közül:) És milyen aranyos vagy, hogy meglepted az anyósodat:)

    VálaszTörlés
  11. Ez a koszorúd is gyönyörű lett, gondolom, anyósod is nagyon örült neki! :)

    VálaszTörlés
  12. Most már szégyellem magam, mert én nem készítettem az Anyósomnak adventi koszorút:-( Kedves tett tőled! Ez is nagyon bájos:-)

    VálaszTörlés
  13. Én sem tudnék választani, mindkettő nagyon szépséges lett, a katica meg direkt jól mutat rajta. Pláne ha Anna így imádja :))

    VálaszTörlés
  14. Nekem is van olyan édi katicám, a nagy virágom levelén! Szép lett ez is, nem is értem eddig miért vásároltad?

    VálaszTörlés
  15. trollanyu, hankka, I.B.G., Gerdi, Panna, Márti köszönöm szépen!! :)
    A katicát szeretem rajtuk a legjobban és a mami pedig teljesen odavolt!!! Többet biztosan nem vásárolok, ezentúl saját készítésű koszorúim lesznek! :))

    VálaszTörlés
  16. Nagyon jól szórakoztam azon az írásodon, hogy a férjed is gondolkodik egy megjegyzésen, mert hogy Ő csak műanyag "dolgokból" eszik... De ezt nem hiszem el > mármint a műanyag tányérokat :) hiszen olyan gyönyörű étkészleteid vannak. (tudom, csak vicc volt:)
    Különben tényleg annyira profi képeket készítesz (no meg az adventi koszorúk is csodálatosak), pedig emlékszem, hogy az első bejegyzésednél (konyhád) azt írtad, hogy nézzük el neked, ha a fotóidon nem látszik a profizmus (vagy v.mi ilyesmi). Ehhez képest annyira szuperek a fotóid, imádom nézegetni őket! Nagyon ügyi vagy! :)

    VálaszTörlés
  17. Gabriella, persze kicsit vicceltem, de nem szoktam teríteni csak, ha ünnep van. Igazából alig tudunk együtt asztalhoz ülni, mert valaki mindig hiányzik. :)
    Olyan sok szépet írtál, hogy megmelengetted a lelkemet, édes vagy köszönöm szépen! :)
    Meglátod, Te is mennyi kedvességet kapsz majd a blogod által. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...